Menu
Cloud back I
Cloud back II
Birds
Ballon II
Cloud front IV
Island
Crane I
Crane II
Crane III
Ballon I
Ballon III
Cloud front I
Cloud front II
Cloud front III
Tablet view
Mobile view

Mirësevini në Portfolion e Kompanisë TonëShfletoni disa nga punët tona të cilat mundem t'i përzgjedhim

Marketing

Marketing

Plan Marketingu, e-Marketing, Promocion, Hulumtime, Konsulencë.
Web Zhvillim

Web Zhvillim

Dizajni dhe zhvillimi i uebfaqeve dhe të gjitha ueb aplikacioneve.
Konsulencë në IT

Konsulencë në IT

Konsulencë dhe mbështetje për biznese dhe qytetar në fushën e IT.
Kuptojeni rëndësinë dhe dobinë e punës tonë para se të vendosni! Mundësi

Ne punojmë me parimin e punës që gjithnjë të ofrojmë vetëm gjëra të nevojshme për ju dhe ta maksimalizojmë dobinë e tyre.

- Gazmend Gjota
Ballon I
Ballon II
Island
Cloud front I
Cloud front II
Tablet view
Mobile view

Nga Portfolio e punëve tona

Para jush keni një ilustrim të përafërt të disa prej punëve tona të mira për projekte dhe persona të ndershëm. Të punuara me kreativitet dhe përkushtim. Kapeni dorën tonë të zgjatur që të vazhdojmë punët e mira për ju! Përpjekjet tona synojnë që ta avancojnë më tepër çdo punë të fundit!

Kompania Infratek Roald Hysa Magazina Motraime Termoteknika Eco Color Sherimi Islam Biznes Kosova Juniku Gami Store Ideali M Balkan Promotion Koha Islame ISLAMI, Feja e Vërtetë Mburoja Tech Anti Narkotik  

Hiring banner

Adresa

L. Kalabria, orem Ipsum DC
Kulla II, K-V/4
10000 Prishtinë
Kosovë

Tel:

+ 377-44-253-153

e-Mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na ndiqni në rrjetet sociale

Më poshtë mund të na ndiqni në rrjetet sociale! Enjoy your stay :)

Facebook Twitter Google+ RSS Dribbble Vimeo

Twitter