Menu

Respekti dhe komunikimi ne biznes

Një nga aspektet aq shpesh të neglizhuara është komunikimi me respekt, mund të themi thjesht komunikimi, por veçanërisht në kulturën shqiptare të biznesit duhet theksuar edhe respekti në komunikim pasi…
Read more...

Buzz marketing

Buzz marketing eshte ai lloj marketingu ku nje produkt promovohet nga nje njeri tek tjetri pa ndihmen ose mbikqyrjen e kompanise. Se kush jane aktoret kryesore qe katalizojne buzz marketing…
Read more...

SEO e thjeshte

Cfare eshte SEO? SEO do te thote “search engine optimization”. Ndryshe do te thote qe t’i permiresosh vetes (website-it tend) shanset per te dale mire ne google. Domethene te perpiqesh…
Read more...

Branding me ane te blogut

AMA, Shoqata Amerikane e Marketingut e perkufizon branding si “emer, term, logo, simbol, dizajn ose kombinim i tyre qe identifikon nje produkt te shitur nga nje ose disa kompani dhe…
Read more...

Mbi Guerrilla Marketing

99% e reklamave nuk shesin gje ka thene David Ogilvy, themelues i agjensise se reklamave me te njejtin emer. Kur mendojme se si te prezantojme produktin tone me boten, menyra…
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Adresa

L. Kalabria, orem Ipsum DC
Kulla II, K-V/4
10000 Prishtinë
Kosovë

Tel:

+ 377-44-253-153

e-Mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na ndiqni në rrjetet sociale

Më poshtë mund të na ndiqni në rrjetet sociale! Enjoy your stay :)

Facebook Twitter Google+ RSS Dribbble Vimeo

Twitter