Menu

Si kategorizohen faqet e biznesit ?

Ndonëse në ditët e sotme në internet ka shumë tipe faqesh që kryejnë një shumëllojshmëri funksionesh apo përmbushin synime të ndryshme, për rastin tonë do prezantojmë kategoritë bazë të faqeve…
Read more...

Pse ju duhet një domain name .al?

Pengesat e zotërimit të një domain-i apo nëndomaine-i me .al tashmë janë ulur ndjeshëm. Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) e ka liberalizuar tregun mjaftueshëm duke lejuar futjen e…
Read more...

Rreth Nesh

Kompania "Ars of Arts", është themeluar në vitin 2008 me qëllimin e ofrimit të shërbimeve në fushën e Marketingut dhe të zhvillimit të WEB Platformës. E filluam punën me motivin…
Read more...

Shërbimet

Kompania "Ars of Arts" si kompani e marketingut dhe zhvillimit të ueb aplikacioneve, operon me qëllimin e ofrimit të shërbimeve që do të grumbulloheshin nën tri umbrella kryesore: 1. Shërbimet…
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Adresa

L. Kalabria, orem Ipsum DC
Kulla II, K-V/4
10000 Prishtinë
Kosovë

Tel:

+ 377-44-253-153

e-Mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na ndiqni në rrjetet sociale

Më poshtë mund të na ndiqni në rrjetet sociale! Enjoy your stay :)

Facebook Twitter Google+ RSS Dribbble Vimeo

Twitter