Menu

Rreth Nesh

Kompania "Ars of Arts", është themeluar në vitin 2008 me qëllimin e ofrimit të shërbimeve në fushën e Marketingut dhe të zhvillimit të WEB Platformës.

E filluam punën me motivin e integrimit të shumë arteve të fushës së dizajnit, produksionit, marketingut dhe IT-së, veçanërisht të webit në një mjeshtri të integruar e cila do të manifestohej si art i vetëm, që do të përmirësonte imazhin e klientëve tonë dhe do të rriste vlerën monetare të brendit dhe produkteve të tyre. 

Pra thënë më mirë integrim i kreativitetit artistik, menaxhmentit të marketingut dhe të shkencës së Teknologjisë Informative në një zgjidhje të vetme të integruar.

 

Adresa

L. Kalabria, orem Ipsum DC
Kulla II, K-V/4
10000 Prishtinë
Kosovë

Tel:

+ 377-44-253-153

e-Mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na ndiqni në rrjetet sociale

Më poshtë mund të na ndiqni në rrjetet sociale! Enjoy your stay :)

Facebook Twitter Google+ RSS Dribbble Vimeo

Twitter