Logo
Print this page

Rreth Nesh

Kompania "Ars of Arts", është themeluar në vitin 2008 me qëllimin e ofrimit të shërbimeve në fushën e Marketingut dhe të zhvillimit të WEB Platformës.

E filluam punën me motivin e integrimit të shumë arteve të fushës së dizajnit, produksionit, marketingut dhe IT-së, veçanërisht të webit në një mjeshtri të integruar e cila do të manifestohej si art i vetëm, që do të përmirësonte imazhin e klientëve tonë dhe do të rriste vlerën monetare të brendit dhe produkteve të tyre. 

Pra thënë më mirë integrim i kreativitetit artistik, menaxhmentit të marketingut dhe të shkencës së Teknologjisë Informative në një zgjidhje të vetme të integruar.

 

Design © Ars of Arts Ars of Arts. All rights reserved.