Menu

Shërbimet

Kompania "Ars of Arts" si kompani e marketingut dhe zhvillimit të ueb aplikacioneve, operon me qëllimin e ofrimit të shërbimeve që do të grumbulloheshin nën tri umbrella kryesore:

 

 • 1. Shërbimet e Marketingut
 • - Plane dhe Strategji Marketingu
 • - e-Marketing
 • - Promocion: 
 • - Realizimin e kampanjave
 • - Dizajn
 • - e-Promotion
 • - Botime shtypi
 • - Hulumtime: 
  • - Hulumtimi i tregut
  • - Hulumtimi i trendeve të konsumit dhe të konsumatorëve
  • - Hulumtimi mbi produktet
 • - Produksion

 

 • 2. Shërbimet e Zhvillimit të Ueb Aplikacioneve
 • - Dizajni dhe zhvillimi i uebfaqeve
 • - Dizajnimi dhe zhvillimi i ueb aplikacioneve
 • - Zhvillimi i produkteve për online marketing.

 

 • 3. Shërbimet e konsulencës në fushën e Teknologjisë Informative
 • - Mbështetje ndaj bizneseve
 • - Sistemet administrative: Baza të të dhënave, dhe rrjeta kompjuterike

Adresa

L. Kalabria, orem Ipsum DC
Kulla II, K-V/4
10000 Prishtinë
Kosovë

Tel:

+ 377-44-253-153

e-Mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na ndiqni në rrjetet sociale

Më poshtë mund të na ndiqni në rrjetet sociale! Enjoy your stay :)

Facebook Twitter Google+ RSS Dribbble Vimeo

Twitter